VSI ONLINE PROGRAMI

DOGSTAR PUPPY

Online program za mladičke od 2 do 6 mesecev. Vadi v svojem tempu od doma. Pričakuje te 25 vaj za socializacijo, poslušnost, samokontrolo, stabilnost in trikce. 

Preberi več

DOGSTAR NAJSTNIK

Online program za pasje pubertetnike (5 - 24 mesecev). Rešujemo probleme in delamo na pozornosti, umirjenosti, samokontroli in krepitvi odnosa.

Preberi več

TEČAJ ODPOKLICA

Online tečaj za top odpoklic! To je ena izmed najpomembnejših veščin, ki jo moramo naučiti psa. Pomeni večjo varnost in svobodo. Spoznaj vaje in igre, s katerimi bo pes prišibal do tebe kot strela.

Preberi več

NE-VLEČENJE

Online program, v katerem ti odkrijem najbolj enostavne vaje za učenje hoje na popuščenem povodcu - brez vlečenja. Končno bodo sprehodi bolj sproščeni! 

Preberi več

DOGSTAR FAMILY - pasja šola za družine z otroki  - v živo

Dogstar Family center je prostor, kjer lahko starši in otroci skupaj raziskujete, kako učiti psa in skrbeti zanj, spoznavate zabavne igre za vsak dan in premagujete različne ovire na svoji novi pasji pustolovščini. Naučili se boste, kako se psi pogovarjajo z nami in kako nam pokažejo v pasjem jeziku, da jim nekaj ne ustreza. Kadar boste naleteli na vprašanja in izzive, bom tu za vas.

Preberi več